Skattejagt

Årets Kyndelmisseskattejagt er for børn og deres voksne. Gå på opdagelse i Køge by og find sammen frem til kulturlivet og de 7 bogstaver der gemmer sig i vinduerne. Dan det korrekte ord og aflever skattekortet senest den 5. februar kl. 20.

God jagt!

Præmier

  1. Alle korrekte svar er med i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til legetøj i Kvickly Køge. VisitKøge trækker lod mandag d. 8. februar kl. 12. Vinderen får direkte besked. TILLYKKE TIL JEPPE OLSEN.
  2. AFLYST - Ved aflevering hos VisitKøge: En knæklys kasket - så længe lager haves - AFLYST. Arrangementet er desværre aflyst pga. forlængelse af corona-restriktionerne, der gør, at VisitKøge fortsat er lukket frem til 7. februar.

Hvor 

I Køge by

HUSK: Hold afstand til andre på din vej, ophold dig ikke for længe det samme sted og gå videre, hvis du oplever der er for mange samlet.

Hvornår

Fra fredag den 29. januar og frem til 5. februar kl. 20.

Hent og oplev

Hent skattekortet (i Kyndelmisse-programmet) i din lokale dagligvarebutik og på bibliotekerne ved udlevering af bestilte materialer. Se listen over hvilke butikker og steder programmet kan afhentes.

Aflever skattekortet her

Køge Rådhus, Torvet 1. Skattekortet indleveres i en af rådhusets to postkasser ved hovedindgangen eller i Rådhusarkaden.

HUSK: Hold afstand til andre på din vej, ophold dig ikke for længe det samme sted og gå videre, hvis du oplever der er for mange samlet.

Arrangør

Køge Kommune, VisitKøge og Køge Billedskole

------------

Program/skattekort udleveres under hensyntagen til gældende corona-restriktioner.

Opdateret af Køge Kommune 08.02.21