Online fortællinger

Eventyret om de tre Bukke Bruse

Børnebibliotekaren Jacob går online og fortæller historien om de tre Bukke Bruse. Det bliver med effekter og dramatik, så det hele bliver lidt sjovere!

Anbefalet alder

3-6 år.

Hvor

Online - Hør fortællingen på KøgeBibliotekernes Facebookside. Læs mere på KøgeBibliotekernes hjemmeside og find link til Facebook.

Hvornår

Fredag den 5. februar kl. 16.30

Arrangør

KøgeBibliotekerne

En ægte spøgelseshistorie

Spøgelseshistorier er lidt mere skræmmende, hvis der er nogen der har oplevet dem i virkeligheden!
Hør hvad børnebibliotekarens mor oplevede en mørk aften ved havet.

Anbefalet alder

Fra 9 år og opefter.

Hvor

Online - Hør fortællingen på KøgeBibliotekernes Facebookside. Læs mere på KøgeBibliotekernes hjemmeside og find link til Facebook.

Hvornår

Fredag den 5. februar kl. 20

Arrangør

KøgeBibliotekerne

Optakt til Kyndelmissen - hør om kulturaktørernes tilbud

I samarbejde med Køge Kommune udsender Radio Køge hver dag i Uge 5 et nyt indslag som optakt til Kyndelmissen - Hjemmefra og udenfor. Radio Køges udsendelser består af interviews med flere kulturaktører som fortæller om deres deltagelse og aktiviteter i årets Kyndelmisse. Du kan høre udsendelsen på Radio Køge hver dag kl. 10.30, 14.30 og 18.30. Hvis du ikke nåede det, kan du også lytte til dem her på siden:

Hør interview 1 med formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Anders Ladegaard Bork // I den første udsendelse fortæller Anders Ladegaard Bork, hvad Kyndelmissen betyder for kommunen, hvordan den har overlevet et beskåret budget og covid-19 restriktioner og hvordan der kan udvikles for fremtiden.

Hør interview 2 med Køge Musikskole og Musikalsk Grundkursus (MGK) // I den anden udsendelse fortæller Pia Brink Jensen  og Julia Bielefeld om Køge Musikskoles nye videogalleri, der får sin premiere på Kyndelmisseaftenen og den spændende udendørs mini-koncert som udloddes til en heldig vinder på Kyndelmisseaftenen.

Hør interview 3 med Køge Bibliotek // I den tredje udsendelse fortæller Køge Bibliotek om deres online fortællinger på Kyndelmisseaftenen samt om deres take-away pakker, hvor børnefamilier kan lave deres egne lysende plakater og Luminaria lanterne poser derhjemme med lidt hjælp fra online workshops.

Hør interview 4 med Køge Billedskole // I den fjerde udsendelse fortæller underviser Helle Witte fra Køge Billedskole om en bannerudstilling i Rådhusarkaden, Kyndelmissens skattejagt og Billedskolens take-away krea-pakke med stearinlys og bivoks.

Hør interview 5 med kunstner Helle Bull Sarning // I den sidste udsendelse fortæller kunstneren Helle Bull Sarning om hendes udstilling af lanternehuse med levende lys som kun kan ses på Kyndelmisseaftenen den 5. februar. Udstillingen kan opleves på stationstrappen ved Stationspladsen i Køge.

Optakten er produceret af Martin Andersen, Radio Køge.

Kyndelmissens podcast

Lyt også til Kyndelmissens helt nye podcast om Kyndelmissen i Køge gennem tiderne.

Læs mere om podcasten.

Opdateret af Køge Kommune 15.03.21